Lastafel

/Lastafel
Lastafel 2018-01-30T11:46:16+00:00

Lastafel van Demmeler, bespaar tijd en geld!

Demmeler, het origineel

De lastafel van Demmeler is het origineel. Demmeler is namelijk de uitvinder van de las & opspantafels. De lastafels worden in Duitsland gemaakt en zijn daardoor van ‘Duitse kwaliteit’. De lastafel en opspantafels hebben uitgebreide opspanmogelijkheden, waarmee u gemiddeld tot 40% productietijd bespaart. De lastafel is leverbaar in een grote variëteit aan afmetingen en zijn onderling koppelbaar tot een grote lastafel. 

Opspangereedschappen

Door de opspangereedschappen te gebruiken in combinatie met lastafel en opspantafels neemt de productiviteitsverbetering verder toe. De gereedschappen zijn zowel in een set als los te koop en worden bij de klanten als kwalitatief beter ervaren dan andere concurrerende producten. Door het grote aantal beschikbare hulpstukken is wordt ieder probleem opgelost en kunt u met elke vorm metaal makkelijk uit de voeten. Ook voor het opspannen van buis / flens verbindingen zijn er specifieke hulpmiddelen gemaakt. Zie alle toebehoren hier

Lastafels

Er zijn drie verschillende tafels, namelijk de 16 mm, de 22 mm en de 28 mm. De 16 mm is hierbij bedoelt voor dagelijkse toepassingen en de 28 mm voor dagelijks gebruik en grote constructies. De 22 mm is sinds kort bedacht door Demmeler en geldt als de gulden middenweg, die gebruikt wordt voor lichte tot middelgrote toepassingen.  De 16, 22 en 28 gelden voor de diameter (in mm) van de gaten in de tafel, waarbij er voor elke tafel passende gereedschappen zijn.

  • Bespaar tot 40% productietijd
  • Veel toebehoren, die elk probleem oplossen
  • Demmeler is het origineel
  • Veel verschillende tafels, die te koppelen zijn tot één tafel

Vraag een vrijblijvende offerte aan